Forside

Om os

Om os

Firmaet

Meal4u.dk blev startet i 2013, med én klar mission: at give danskerne den bedst mulige mad-oplevelse, når lysten til at bestille en pizza eller take-away melder sig, samt hjælpe de lokale restauranter til at finde kunder. Vi elsker take-away selv, og samtidigt dét at udfordre grænserne for hvad der teknisk er muligt. Derfor ville vi introducere en løsning som både har fokus på udvalg, relevans, loyalitet, bekvemmelighed, pålidelighed og kvalitet. Samt at være både nemt og billigt for restauranterne i vores netværk. Det synes vi er lykkedes, men derfor er der altid plads til forbedringer - Hvilket vi har et hold af dygtige mennesker som konstant og utrætteligt arbejder på at levere.


Teamet

I spidsen for Meal4U.dk står et professionelt team af udviklere, supportere og marketingsfolk, som sikrer at vi holder os til den højeste standard, og altid har vores kunders interesser i fokus. Sammen brænder vi for, at levere den nemmeste, tryggeste og mest fordelagtige løsning - for både forbrugere og restauranter.

Siden vi startede Meal4u.dk har vi løbende ændret den måde folk bestiller deres mad online på. Den nemmeste vej til din livret er via bestilling over vores platform. Du kan nemt gennemse hundredevis af restauranters menuer for at finde din livret. Ordrer og betalinger kan bekvemt placeres online, hvilket gør det lettere at vælge den bedste restaurant til en hver tid. Med blot et par klik og lækker mad er på vej! Du kan også nemt bestille din pizza om natten her.


Systemet

Vores system modtager dine ordrer via på en nem og enkel måde, og sender det straks videre til gennemgang & bekræftelse hos det valgte restauranten.

Restauranten gennemgår herefter din bestilling med alle de relavante informationer, og tager stilling til om bestillingen kan gennemføres som ønsket, eller om det skal afvises "sker sjældent". Så snart at din bestilling er bekræftet af restauranten "hvilket sker i løbet af et minut eller to" modtager du en bekræftelse, med en forventet leveringstid (10-45min inden for den gennemsnitlige leveringstid af restauranten), hvorefter du kan læne dig tilbage, og vente på at din mad bliver tilberedt som ønsket.


Restauranterne

Hundredevis af restauranter er en del af Meal4u.dk netværket, og flere kommer til dag for dag. Det skaber et varieret udvalg i langt størstedelen af de danske byer. Dette brede udvalg gør vi tilgængelig for vores kunder via vores website og vores mobile applikation "kan downloades til både Android & iPad/iPhone". Hver dag modtager og behandler vi tusindvis af bestillinger fra sultne kunder, og skaber på den måde også en stor værdi for alle restauranterne i vores netværk.

De første restauranter som blev tilknyttet til vores system var lokaliseret i København. Men vi har siden da udvidet til at have mange forskellige spisesteder, fordelt på hele landet. Du kan se en liste med alle de byer vi er i.


Kontaktinformationer

Meal4U.dk ApS
Kirkebjerg Parkvej 12
2605 Brøndby
Cvr. 41515295
81 90 90 80
info@meal4u.dk

Få din restaurant på Meal4U.dk

Meal4U.dk er hele Danmarks nye Take Away Portal. Vi er her for jer, så i kan være der for jeres kunder. Ring til kundeservice på tlf. 81 90 90 80, og hør om hvornår, at en restaurant-konsulent kan komme ind, til en nærmere præsentation af Meal4U.dk

Download Apps

AppStore GooglePlay
Dankort Mastercard Maestro Visa JCB PayPal

© 2024 Meal4U.dk | Alle Rettigheder Forbeholdes | CVR: 41515295