Privacy Policy

POLITIK FOR DATABEHANDLING OG BESKYTTELSE

1. Meal4u.dk - Databeskyttelsespolitik i henhold til databeskyttelsesloven og persondataloven.

1.1. Meal4u.dk gør det klart for vore kunder, at persondataloven, herunder databeskyttelsesloven overholdes af os. Dette er en politik hos Meal4u.dk, der indebærer beskyttelse over de personlige dataoplysninger, vores kunder giver i forbindelse med deres anvendelse af Meal4u.dk. Dette indgår i alle henseender, hvor kunden samarbejder med os. Man skal som kunde gå ud fra, at oplysningerne bliver indsamlet og anvendt af Meal4u.dk som anvist her under vores databeskyttelsespolitik.

2. Personlige dataoplysninger, der anvendes og brugen af disse af Meal4u.dk

2.1. Første gang, man som kunde logger ind på Meal4u.dk, indsamles personlige oplysninger såsom; navn, telefonnummer og e-mailadresseadresse.
2.2. Derudover bliver der via dine anmeldelser, e-mails og brugen af hjemmesiden (cookies) også indsamlet oplysninger om, hvordan du som kunde anvender vores platform. Disse bliver indsamlet for at gøre brugen af hjemmesiden lettere tilgængelig og hurtigere for vore kunder.
2.3. Kunden kan til enhver tid bede Meal4u.dk et oversigt over de personlige dataer, der er på kunden i henhold til Persondataloven.

3. Hvordan dine personlige informationer bliver beskyttet af Meal4u.dk

3.1. I overensstemmelse med persondataloven (Afsnit II) og databeskyttelsesloven, er det ikke kun hjemmesidens (Meal4u.dk) pligt, men også gode skik at overholde ansvaret om at beskytte data- og personlige oplysninger, der indsamles.
3.2. De personlige dataoplysninger bliver opbevaret, hvor 3. parterne ikke har direkte adgang til dem, medmindre kunden selv har givet tilladelsen. Der er hverken tale om salg eller leje af kundens oplysninger, foruden delingen med de restauranter, kunden bestiller sin mad fra, da pågældende har behov for kontaktoplysninger; såsom adresse og telefonnummer for, eksempelvis, at levere maden ud.
3.3. Kundens personlige dataoplysninger bliver beskyttet og opbevaret under en sikker og krypteret netværk (SSL), som hele tiden er under opsyn.
3.4. I tilfælde af, at der sker et sikkerhedsbrud, er det udelukkende op til Meal4u.dk, herunder ansatte, at gøre dataansvarlige opmærksomme på dette. Hertil skal den dataansvarlige give beskeden videre til tilsynsmyndigheden i henhold til persondataloven (Afsnit IV, paragraf 41, stk. 3).
3.5. Betalingens følsomme dataoplysninger befinder sig imellem det krypterede netværk (SSL) og PBS. Således er det udelukkende PBS, der har adgang til disse.